Vanliga frågor

de vanligaste frågorna om gästboks-telefonerna

Hur fungerar telefonen?

Vår retrotelefon är enkel att använda! Lyft bara luren, lyssna efter det karakteristiska pipet, spela in ditt meddelande och lägg sedan på luren för att spara det. Telefonen är redo att användas direkt ur lådan, utan behov av komplicerad installation eller koppling till nätet.

Hur fungerar det att boka en telefon från EfterPipet?

Att boka en telefon från EfterPipet är enkelt! Besök vår hemsida, välj din önskade telefon och bokningsdatum, och följ sedan instruktionerna för att slutföra din bokning online. Du kan läsa mer på sidan "hur funkar det?".

Måste telefonen vara inkopplad i väggen för att fungera?

Nej, våra telefoner behöver ingen anslutning till vägguttag eller elnätet. De är helt självständiga och fungerar med den inbyggda tekniken, vilket gör dem perfekta för användning på olika evenemang och platser utan behov av eluttag. Det är enkelt och bekvämt för dig!

Hur lång tid i förväg behöver jag boka telefonen för mitt event?

Vi rekommenderar att du bokar din telefon så tidigt som möjligt för att säkerställa tillgänglighet. Du måste boka din telefon minst 7 dagar innan önskat datum. Ideellt sett bör du boka minst 1-2 veckor i förväg för att undvika besvär, men vi försöker också att kunna hantera snabbare bokningar så långt det är möjligt.

Kan jag ändra min bokning efter att den är bekräftad?

Ja, du kan göra ändringar i din bokning så länge ändringen sker i rimlig tid före ditt event. Kontakta oss så hjälper vi dig med eventuella ändringar.

Hur fungerar det med betalning och säkerhet?

Vi accepterar vanliga betalningsmetoder online och vi använder oss av säkra betalningsplattformar för att skydda din information.

Hur returnerar jag telefonen efter mitt event?

När ditt event är över följer du de medföljande instruktionerna för att packa ihop telefonen och skicka tillbaka den med den bifogade fraktsedeln. Det är enkelt och bekymmersfritt!

När får jag mina röstmeddelanden efter att jag har skickat tillbaka telefonen?

Vi strävar efter att behandla och leverera dina röstmeddelanden inom 2-3 veckor efter att vi har fått tillbaka utrustningen från ditt event.

Kan jag hyra en skylt tillsammans med telefonen?

Absolut! Vid bokningen har du möjlighet att lägga till vår lysande skylt med texten "audio guestbook" eller "leave a message". Det är ett utmärkt sätt att göra ditt evenemang ännu mer minnesvärt!

Kan jag köpa vinylspelaren direkt och efter?

Ja absolut! Du kan välja att köpa vinylspelaren direkt när du hyr telefon-gästboken, eller så kan du göra det i efterhand när du vill! Vinylspelaren levereras ca 2-3 veckor efter vi fått tillbaka telefonen från ditt evenemang! psst.. vinylspelaren kan användas som en bluetooth högtalare!

Har du flera funderingar?

Känner du att du har ytterligare frågor du vill ha svar på så är du välkommen att kontakta oss! Vi tar även emot speciella förfrågningar som längre bokningsdatum.

telefon gästbok fest bröllop babyshower