Hur funkar det?

 • 1. Välj din telefon

  Bläddra igenom vårt färgglada (och inte så färgglada) urval av retrotelefoner och välj den som passar bäst för ditt event. Välj bland alla regnbågens färger för att hitta den perfekta matchningen för dig!

 • 2. När du hittat vilken telefon du vill ha kan du även beställa med en skylt

  Vid bokningen har du möjlighet att lägga till vår lysande skylt med texten "audio guestbook" eller "leave a message".

 • 3. Välj dina datum

  Välj de datum då ditt evenemang kommer att äga rum. Vi levererar din telefon 1-7 dagar innan evenemanget för att säkerställa att den är där i tid för att göra succé på ditt event.

 • 4. Telefonen levereras

  1-7 dagar innan ditt event får du förbereda dig på att välkomna en riktig gästbokshjälte till ditt event! Läs de medföljande instruktionerna väl!

 • 5. Använd telefonen på ditt event

  När din telefon anländer är det dags att låta den göra sitt magi! Placera den på en framträdande plats på ditt evenemang och uppmuntra dina gäster att lämna sina bästa hälsningar och minnesvärda meddelanden. Har gudmor kanske några tips inför tonåren?

 • 6. Skicka tillbaka telefonen i kartongen med de medföljande instruktionerna

  När festen är över är det dags att säga adjö till vår kära telefon. Följ de enkla medföljande instruktionerna för att packa och skicka tillbaka den till oss. Glöm inte att fylla i returlappen så vi vet vad du vill döpa dina röstmeddelanden till!

 • 7. Få dina röstmeddelanden

  Efter att vi har fått tillbaka telefonen kommer vi att arbeta snabbt för att extrahera och bearbeta alla de underbara röstmeddelandena. Inom 2-3 veckor kommer du att få dina röstmeddelanden levererade direkt till din digitala brevlåda. Det är dags att återuppleva eventets magi!

 • 8. Vinylspelare?

  Du kan även välja att få dina röstmeddelanden på en mini vinylspelare! Detta gör du genom att beställa den direkt med gästbok-telefonen, eller när du en behagar efter ditt event! Även denna levereras ca 2-3 veckor efter ditt event, du kommer givetvis även få dina röstmeddelanden via email!